Горуна продає свою олімпійську медаль

Горуна продає свою олімпійську медаль

Укрінформ
Триває благодійна серія аукціонів World Sports For Ukraine.

Бронзовий призер Олімпіади-2020 каратист Станіслав Горуна вирішив продати свою медаль на аукціоні eBay, передає Укрінформ.

33-річний спортсмен передав медаль для благодійної серії аукціонів World Sports For Ukraine, яку проводитиме Tribuna.com разом з волонтерською організацією Ukraine Alive 2022 та Білоруським фондом спортивної солідарності.

Читайте також: Усик та Parimatch Ukraine влаштовують аукціон для допомоги українцям

Стартова ціна медалі – 10000 доларів США.

«Доброго дня. Ми з України, а в Україні – війна. Нас атакує російська армія за наказом президента рф. Тут тисячі смертей і десятки тисяч поранених. Мільйони людей залишилися без дому.

Але наша армія героїчно воює та відбиває рідну землю у ворога.

Моя олімпійська медаль – найцінніша з понад 200 медалей, які я здобув за 19 років кар'єри. Вона символізує всю пророблену мною роботу у спортзалі та на змаганнях. Символізує кожну перемогу, здобуту на шляху до Олімпіади. Я хочу продати її на аукціоні і підтримати свій народ у цю складну годину. Немає зараз нічого важливішого за Україну», – сказав Горуна.

На аукціонному майданчику виставлятимуть як справжні артефакти, так і рідкісні спортивні речі, які належать спортсменам. Торги вже розпочалися та триватимуть до 6 квітня.

Читайте також: 220 тисяч гривень за медаль Вірта у Кубку УЄФА підуть на допомогу ЗСУ

В рамках серії аукціонів World Sports For Ukraine допомогти Україні вже погодилися Роберт Левандовський, Андрій Ярмоленко, Станіслав Горуна, Сергій Ребров, Данило Сікан, Віктор Коваленко, Олена Овчиннікова та інші.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 35-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-