Світоліна пропустить найближчі турніри через проблеми зі спиною

Світоліна пропустить найближчі турніри через проблеми зі спиною

Укрінформ
Перша «ракетка» України Еліна Світоліна вирішила зробити паузу у виступах.

Тенісистка повідомила у своєму Instagram, що не зіграє за національну збірну проти США, а також пропустить початок ґрунтового сезону через травму спини, передає Укрінформ.

«Останні кілька місяців були неймовірно важкими для мене не лише морально, а й фізично. Довгий час мене мучили болі в спині, що не давало мені змоги краще підготуватися до турнірів. Я відчувала нестерпний біль у серці, спостерігаючи за тим, що відбувається в моїй країні, але те, з якою відвагою наш український народ захищає свою землю, дало мені сильний поштовх продовжувати боротися на корті. Тепер моє тіло не витримує таких навантажень, і мені треба відпочити. З жалем повідомляю, що пропущу матч збірної у Кубку Біллі Джин Кінг та кілька європейських турнірів. Але я впевнена, що незабаром ми знову побачимось. Дякуємо всім за підтримку у такий непростий час», - написала Світоліна.

Читайте також: Світоліна не виступить на турнірі WTA у Чарльстоні

Зазначимо, що Світоліна пропустить турніри у Чарльстоні (4-10 квітня) та Штутгарті (18-24 квітня). Матч Кубка Біллі Джин Кінг США - Україна відбудеться без участі Еліни 15-16 в Ешвілі.

Фото: Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-