Бій Усик – Джошуа може пройти наприкінці червня у Саудівській Аравії

Бій Усик – Джошуа може пройти наприкінці червня у Саудівській Аравії

Укрінформ
Команда Джошуа раніше говорила про проведення реваншу у Великій Британії.

Генеральний директор промоутерської компанії K2 Promotions, що представляє інтереси чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, Олександр Красюк назвав можливі дату та місце реваншу українця з Ентоні Джошуа, передає Укрінформ.

«Саудівська Аравія, це місце, яке ми зараз обговорюємо. Кінець червня – це час, який ми розглядаємо зараз. Багато залежатиме від того, наскільки швидко нам вдасться підписати папери. Добре, що Усик вже в Європі і може розпочати підготовку», - сказав Красюк.

Нагадаємо, що Олександр Усик наприкінці минулого тижня поїхав з України і  почав підготовку до поєдинку. Раніше український боксер вступив у територіальну оборону Києва, щоб захищати країну від військового вторгнення росії.

Читайте також: Реванш Усик – Джошуа проведуть найпізніше 2 липня – промоутер

Перший бій Усика з Джошуа відбувся 25 вересня минулого року. Тоді українець здобув впевнену перемогу одноголосним рішенням суддів.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 34-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-