«Металіст» запрошує приєднатися до тренувань гравців збірної України

«Металіст» запрошує приєднатися до тренувань гравців збірної України

Укрінформ
Харківський клуб досі перебуває на тренувальному зборі в Туреччині.

Головний тренер клубу Першої ліги – «Металіст» Олександр Кучер розповів про спаринг з турецьким клубом «Істанбул Башакшехір» (2:1), а також запросив у розташування команди кандидатів до збірної України, передає Укрінформ.

«Сьогодні нашим суперником була міцна турецька команда, постійний учасник єврокубків від Туреччини «Істанбул Башакшехір». Тим приємніша перемога над таким сильним і солідним опонентом. Гра була досить інтенсивна, команди демонстрували футбол високого рівня. Якщо на початку деяка перевага була за «Істанбулом», то в середині першого тайму гра вирівнялася і була надалі обопільною.

Читайте також: Петраков зізнався, що через війну не думає про матч з Шотландією

Я розмовляв з віцепрезидентом «Металіста» Євгеном Красніковим, який запропонував потенційним гравцям збірної України, які перебувають у Європі та не мають змоги тренуватися та підтримувати форму, приєднатися до «Металіста». Для всіх очевидно, що у світлі майбутньої гри збірної України проти збірної Шотландії питання готовності наших збірників є на сьогодні дуже актуальним», – сказав Кучер.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 33-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-