Пропоную подати спільну заявку на проведення ЧС в Україні та Великій Британії – Павелко

Пропоную подати спільну заявку на проведення ЧС в Україні та Великій Британії – Павелко

Оновлено
Укрінформ
За словами президента УАФ, після нашої Перемоги ми могли б подати спільну заявку на ЧС-2030.

Президент УАФ Андрій Павелко прокоментував пропозицію прем’єра Великої Британії Бориса Джонсона провести Євро-2028 в Україні, передає Укрінформ

«Чи правда, що Борис Джонсон запропонував віддати Євро-2028 Україні? Так. Весь світ зараз з Україною. У футбольному та спортивному середовищі ми відчуваємо, що європейські країни, ФІФА та УЄФА разом з нами. Вони допомагають нам і гуманітарною допомогою, і рішеннями по відстороненню футболістів, клубів та збірних росії від змагань, які вони планували. Така єдність навколо України обов’язково допоможе нам перемогти російський фашизм.

Читайте також: УЄФА проведе термінові переговори і спробує відхилити заявку росії на проведення Євро

Чи вистачить нам 6 років, щоб гідно підготуватися до Євро-2028? Я впевнений, що ми зможемо все провести. Чому б не подати заявку на чемпіонат світу? Євро в нас уже було, краще поборотися за чемпіонат світу. Тим паче, що Україна об’єднала весь світ», - розповів Павелко.

Пізніше Андрій Павелко запропонував провести футбольний чемпіонат світу спільно в Україні та Великій Британії.

«Євро-2028 з футболу в Україні? Від імені всієї футбольної спільноти нашої держави дякую прем’єр-міністру Великої Британії Борису Джонсону за таку чудову ініціативу! На відміну від заявки фашистської росії на проведення цього турніру, ідея Джонсона абсолютно логічна і обгрунтована!

Щойно в ефірі загальнонаціональних новин на каналі Україна24 нагадав, що наша держава вже приймала матчі фінальної частини континентальної першості в 2012 році. Тому пропоную нашим британським друзям розглянути можливість подачі спільної заявки на проведення фінальної частини чемпіонату світу в Україні та Великої Британії.

Читайте також: Сьогодні визначаться чотири фіналісти плей-офф відбору на ЧС-2022 з футболу

Думаю, Президент і Верховний Головнокомандувач України Володимир Зеленський підтримає таку ідею і сприятиме її реалізації. Впевнений, що після перемоги над фашистською росією і відновлення української футбольної інфраструктури ми зможемо спільно з Великою Британією провести такі змагання на найвищому рівні! Слава Героям! Слава Україні!» – написав Павелко.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 29-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-