Перші авто вже вирушили на допомогу ЗСУ – Роман Зозуля

Перші авто вже вирушили на допомогу ЗСУ – Роман Зозуля

Укрінформ
Проект «Народна тачанка» вже почав працювати для нашої армії.

Нападник клубу другого іспанського дивізіону – «Фуенлабрада» Роман Зозуля зробив звіт про першу фінансову допомогу української армії в рамках створеного проекту «Народна тачанка», передає Укрінформ.

«Тиждень тому ми запустили проект «Народна тачанка». Не втомлююся дякувати кожному з вас за підтримку. Вас дуже багато: футболісти, фотографи, підприємці, держслужбовці, футбольні фанати, майстри татуювань та всі українці, які об'єдналися та виконують найважливішу роботу для підтримки наших Воїнів.

Читайте також: Наш фонд, українська діаспора та посольство працюють єдиним фронтом – Зозуля

Перші авто вже вирушили на допомогу українським підрозділам. Транспорт, звісно, ​​прибув непустим. Окремо хочу подякувати нашим друзям з Німеччини та Польщі, які допомогли купити необхідні речі та власними коштами закрили багато потреб. Просимо підтримувати цей проект і надалі. Тому що ми всі – «Народна армія» та спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу», - написав Зозуля.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 29-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-