Фіналіссіма-2022: Кубок чемпіонів КОНМЕБОЛ-УЄФА повертається через 29 років

Фіналіссіма-2022: Кубок чемпіонів КОНМЕБОЛ-УЄФА повертається через 29 років

Укрінформ
Легендарний лондонський стадіон «Вемблі» прийматиме матч між переможцями Євро-2020 та Кубка Америки-2021.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, зустріч футбольних збірних Італії та Аргентини відбудеться 1 червня (початок о 21.45 за київським часом), повідомляє Укрінформ.

«Квитки на Фіналісіму-2022 надходять у продаж на сайті UEFA.com з 14:00 СЕТ 24 березня. Цей унікальний матч подарує уболівальникам можливість побачити чинних чемпіонів двох найсильніших футбольних континентів світу у боротьбі за символічний Кубок чемпіонів КОНМЕБОЛ-УЄФА», - йдеться у пресрелізі.

Відновлення цього легендарного футбольного протистояння через 29 років після його останнього розіграшу стало результатом багаторічного партнерства між УЄФА та КОНМЕБОЛ і стане каталізатором глобального розвитку футболу, об'єднуючи країни, континенти та культури. Цей матч також демонструє вболівальникам у всьому світі, що футбол служитиме силою добра в неспокійні часи.

Читайте також: Українська асоціація футболу разом з ФІФА та УЄФА створила центр із гуманітарних питань

Зазначимо, що у першому Фіналіссіми розіграші 1985 року Франція здолала Уругвай, а останній трофей 1993 року Аргентина здобула разом із Дієго Марадоною завдяки перемозі над Данією в серії пенальті.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-