Шевченко пояснив, чому важливо аби наші футболісти продовжували грати в Європі

Шевченко пояснив, чому важливо аби наші футболісти продовжували грати в Європі

Укрінформ
«Продовжуйте грати. Ви граєте за свою країну. Це чудове послання».

Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів, чому українським гравцям, які перебувають за кордоном, важливо грати у футбол, передає Укрінформ.

«Світова спільнота підтримує Україну та солідарно з нашим народом – це неймовірно. Це так багато важить для нас. Для всіх українців, хто залишився там, важливо знати, що вони не самі.

Я постійно говорю нашим футболістам: «Продовжуйте грати. Ви граєте за свою країну. Це чудове послання». Спортивний світ дуже згуртований. Він проти війни. Зінченко, Миколенко, Ярмоленко, Яремчук – дуже важливо, щоби хлопці продовжували грати. Я дзвоню їм, підтримую.

Читайте також: Андрій Шевченко запустив ініціативу для Play Your Part for Ukraine

Ми єдині. Це послання моєї кампанії – зіграй свою роль. Робіть все, що ви можете. Будь ласка, продовжуйте говорити про Україну. Ми відчуваємо, що ми не самотні. Якщо ви підтримуєте наших спортсменів, то підтримуєте нас», - сказав Шевченко.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 26-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-