Моє золото – це золото для усіх українців – Магучіх

Моє золото – це золото для усіх українців – Магучіх

Укрінформ
Наша чемпіонка світу подякувала ЗСУ за те, що вона змогла приїхати на змагання.

Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучих прокоментувала свою перемогу на чемпіонаті світу у приміщенні у Белграді, передає Укрінформ.

«Змагання були хороші, але для мене було складно змагатися, бо моє серце залишається в Україні, яка перебуває у війні. Але моя тренерка сказала, що я маю сконцентруватися на стрибках.

І це буде добре виграти медаль. І якщо чесно, я була вмотивована виграти медаль. У мене золото – і це золото для усіх українців, для України. Було складно змагатися, але я горда змагатися для України, для моєї улюбленої країни, для українців.

Читайте також: Змагаючись на стадіоні, я захищаю свою країну – Магучіх

Не знаю, що буде завтра в Україні, я сподіваюся, що зможу повернутися в Україну якомога швидше і продовжу підготовку до ЧС саме в Україні. Але зараз я їду в Німеччину, в офіс Puma, де нас підтримують.

Я хочу подякувати нашій армії, що вона захищає нашу країну. Бо завдяки вам я знаходжуся тут і захищаю нашу країну на доріжках. Дякую вам. Хочу сказати, що ми дуже сильна нація, ми будемо боротися за свою незалежність, за свою свободу. Я дуже вас люблю. Ми всі будемо боротися за свободу», – сказала Магучіх.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 25-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-