Легендарний український баскетболіст залишився захищати Київ

Легендарний український баскетболіст залишився захищати Київ

Укрінформ
Станіслав Медведенко вже думає про відбудову спортивної інфраструктури столиці. 

Легендарний український баскетболіст, дворазовий чемпіон НБА Станіслав Медведенко розповів про свою участь в обороні Києва від російських окупантів, передає Укрінформ.

«Звісно була можливість виїхати за кордон. Не вважаю, що потрібно кудись їхати. У цей час треба залишатись в Києві – підтримувати й все, що можна, робити. Ми у себе на районі зробили штаб самооборони. Повністю свій район контролюємо. Налагодили чергування, роздачу продуктів. Я чергую і моя дружина це робить у центрі зв’язку.

Ми взяли повністю свій район – Микільську Слобідку. Я вважаю, це дуже важливо, бо ми на себе взяли роль поліції. Наша задача – мінімізувати мародерство, щоб не було ніяких пригод. Якщо будуть якісь диверсанти, то ми їх маємо арештувати та доставити до СБУ.

Читайте також: НБА допоможе Україні відбудувати спортивну інфраструктуру - Медведенко

Дзвонили з НБА керівники по міжнародній роботі, з ФІБА керівництво. Зараз я з ними постійно на зв’язку. Також ми хочемо, після того як переможемо, запустити програму по збору коштів на відбудову спортивної інфраструктури в Києві», - сказав Медведенко.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 25-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-