Боксер Довгун пожертвує на допомогу Україні гонорар за захист титулу NABA

Боксер Довгун пожертвує на допомогу Україні гонорар за захист титулу NABA

Укрінформ
У ніч на 19 березня український боксер Олег Довгун здобув свою 14-ту перемогу у 14-му поєдинку на профі-ринзі і захистив титул NABA (Північноамериканської боксерської асоціації) у ваговій категорії до 55,3 кг.

Як повідомляє Федерація боксу України (ФБУ), у центральному поєдинку вечора боксу в місті Гантінгтон (США) Довгун переміг за рішенням суддів 29-річного бельгійця вірменського походження Герама Елояна, передає Укрінформ.

Для боксера з Львівщини це був перший захист титулу NABA, який він завоював торік, 13 листопада, в бою з американцем Гленном Дезурном.

За словами Довгуна, перед поєдинком йому було важко зосередитись на боксі через війну, яку Україна веде проти російських окупантів.

«Це важко. Я намагаюсь блокувати в своєму розумі те, що відбувається в моїй країні, але я думаю про це весь час. Я хочу виграти і зробити людей щасливими хоча б одну ніч. Я борюсь за український народ, за нашу свободу. Частину грошей зі свого гонорару за бій я пожертвую на допомогу Україні».

Читайте також: Бій Ломаченко – Камбосос влітку не відбудеться

Олег Довгун до бою займав шосту позицію у рейтингу Всесвітньої боксерської асоціації (WBA). Перемога над Елояном підніме його ще вище і може наблизити до бою за чемпіонський титул.

Фото: ФБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-