Футболісти «Динамо» і «Шахтаря» створили фонд гуманітарної і військової допомоги

Футболісти «Динамо» і «Шахтаря» створили фонд гуманітарної і військової допомоги

Укрінформ
З Європи в Україну йдуть медикаменти, бронежилети, тепловізори.

Голкіпер «Динамо» Георгій Бущан повідомив про створення фонду допомоги у співпраці з двома одноклубниками та трьома футболістами «Шахтаря», передає Укрінформ.

«Об’єднуємося та допомагаємо один одному заради перемоги України. Сьогодні разом з Тарасом Степаненком, Сергієм Сидорчуком, Миколою Матвієнком, Миколою Шапаренком та Сергієм Кривцовим вирішили розповісти про наш фонд. Спочатку кожен допомагав власноруч, але з часом побачили, що об’єднувати зусилля ефективніше.

Фонд поділено на дві частини: гуманітарну та військову. Ми збираємо запити зі всієї України та передаємо перевіреним людям в Іспанії та Італії – зараз це наші основні партнери, можливо, згодом географія розшириться. Далі організовується логістики для перевезення речей в Україну, що зараз непросто, але для українців немає нічого неможливо. Наші герої доводять щодня.

Читайте також: «Динамо» записало відео на підтримку ЗСУ

На фото частина допомоги (500 аптечок Ifak aids, 50 бронежилетів (захист 4+) та 5 тепловізорів), що їде в Одесу, Мар’їнку та Миколаїв. Слава Україні», – написав Бущан в інстаграмі.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 23-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-