«Динамо» продовжує допомагати дітям та пораненим – Ігор Суркіс

«Динамо» продовжує допомагати дітям та пораненим – Ігор Суркіс

Укрінформ
За словами президента «Динамо»,  РФ здійснила жорстоку військову агресію проти України.

Президент «Динамо» Ігор Суркіс озвучив свою позицію щодо російського вторгнення, передає Укрінформ.

«Я волію менше говорити, а більше робити. Але якщо треба при цьому ще й говорити, то немає проблем: наш сусід, Російська Федерація, здійснив безпричинну, жорстоку військову агресію проти України. Йде знищення мирного населення, інфраструктури та наших військових.

Зараз вся наша країна – це герої. Ті, хто на передовій, показують приклад мужності та стійкості, тисячі волонтерів рятують дітей та забезпечують тил, бізнес допомагає у фінансуванні армії та забезпечення біженців. Мужність наших військових уже увійшла у світову історію, на керівництво України зараз рівняються лідери цивілізованих країн.

Читайте також: За 19 днів війни Суркіси жодного разу не звернулись до українців – ультрас «Динамо»

Я вірю в перемогу України, вірю в те, що все скоро закінчиться на користь нашої країни, настане мир та спокій. Інфраструктурні об’єкти можна відбудувати, а от людські життя не повернути. Тому ми допомагали і допомагатимемо всім, чим можемо, щоб діти та поранені отримали всю необхідну допомогу», – сказав Суркіс.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого Росія завдала ракетного удару по українських містах, а пізніше розпочала повномасштабне вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-