Стадіон ми обов’язково відбудуємо – президент «Десни»

Стадіон ми обов’язково відбудуємо – президент «Десни»

Укрінформ
За словами Володимира Левіна, у нього немає інформації про жертви під час бомбардування стадіону.

Президент «Десни» Володимир Левін запевнив, що стадіон чернігівського клубу відбудують після обстрілів російською армією, передає Укрінформ.

«Окупанти розбомбили стадіон «Десни». Для нашого клубу – це величезна втрата. Тому що стадіон є частиною футбольної команди. Зараз для нас – це втрата наших інвестицій, які були. Ще гірше, звичайно, що загалом із містом Чернігів відбувається ця катастрофа. Ми сьогодні розуміємо, яка колосальна проблема виникла у місті, яка екологічна катастрофа на даний момент.

А також водопровід, який сьогодні зруйнований, додає проблем та додаткових задач. Медичні заклади забезпечують бочками з водою, аби вона там була. Ще великі проблеми з подачею електрики. Місто може залишитися не лише без води, а й без електрики та тепла.

Читайте також: Стадіон «Десни» в Чернігові знову обстріляли

Це набагато гірше, ніж зруйнований стадіон. Тому що стадіон ми обов’язково відбудуємо. Інформації про жертв, що хтось був на стадіоні під час бомбардування в нас немає. Сподіваємось, що ніхто там не постраждав», - розповів Левін.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого Росія завдала ракетного удару по українських містах, а пізніше розпочала повномасштабне вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-