УАФ: Павелко в Україні, працює Координаційний центр УАФ

УАФ: Павелко в Україні, працює Координаційний центр УАФ

Укрінформ
Центр допомагає усім представникам української футбольної спільноти.

Голова прес-служби Української асоціації футболу Ярема Городчук заявив, що президент УАФ Андрій Павелко з 24 лютого не виїжджав за кордон, передає Укрінформ.

«Те, що Андрій Павелко перебуває за кордоном, неправда. Президент УАФ весь цей час перебуває в Україні. Він на постійному зв'язку та оперативно відповідає на дзвінки та повідомлення. Крім того, з 24 лютого, - дня початку повномасштабного вторгнення на територію України окупаційних військ РФ та запровадження в нашій державі військового стану, - працює Координаційний центр УАФ.

Читайте також: УАФ відправляє юних футболістів в Європу

На сайті та на фейсбук-сторінці УАФ вказаний номер телефону, за яким, за необхідності, можна звернутися за допомогою всім представникам футбольної спільноти. У тому числі й арбітрам. Центр робить все можливе, щоб допомогти якомога більшій кількості людей, які постраждали від бойових дій і потребують такої допомоги», - повідомив Ярема Городчук.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого Росія завдала ракетного удару по українських містах, а пізніше розпочала повномасштабне вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-