«Баварія» та «Ліверпуль» стали першими чвертьфіналістами Ліги чемпіонів УЄФА

«Баварія» та «Ліверпуль» стали першими чвертьфіналістами Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
У Лізі чемпіонів УЄФА визначилися перші учасники 1/4 фіналу найпрестижнішого футбольного єврокубкового турніру.

Німецька «Баварія» після виїзних 1:1 із «Зальцбургом» розгромила австрійський клуб у матчі-відповіді 1/8 фіналу в Мюнхені з рахунком 7:1 завдяки хет-трику Роберта Левандовського (12-а хвилина, з пенальті, 21, з пенальті, 23) та голам Сержа Гнабрі (31), Томаса Мюллера (54, 83) та Лероя Сані (86); у гостей відзначився Маурітс Кьєргор (70), передає Укрінформ.

Англійський «Ліверпуль» залишив за бортом турніру італійський «Інтер». Мерсісайдці обіграли «чорно-синіх» у Мілані (2:0), дозволивши собі за сумою двох зустрічей поступитись 0:1 на «Енфілді», де на 62-й хвилині відзначився Лаутаро Мартінес.

У середу, 9 березня, іспанський «Реал» у Мадриді зіграє з французьким «Парі Сен-Жермен» (0:1), а англійський «Манчестер Сіті» зустрінеться з португальським «Спортингом» (5:0).

Читайте також: Росію не допустили на чемпіонат світу-2022 з футболу

Ще чтири путівки до чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів будуть розіграні наступного тижня. 15 березня англійський «Манчестер Юнайтед» чекає в гості іспанський «Атлетико» з Мадрида (1:1), нідерландський «Аякс» прийме португальську «Бенфіку» (2:2), 16 березня французький «Лілль» зійдеться з англійської «Челсі» (0:2), а італійський «Ювентус» зіграє з іспанським «Вільярреалом» (1:1).

Жеребкування 1/4 та 1/2 фіналу Ліги чемпіонів відбудеться 18 березня.

Фото: fcbayern.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-