Андрій Шевченко розповів як допомагає Україні

Андрій Шевченко розповів як допомагає Україні

Укрінформ
Легендарний футболіст збирає гроші і передає ліки.

Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко розповів, як за кордоном допомагає Україні боронитися від вторгнення військ РФ, передає Укрінформ.

«Я на зв'язку зараз із послами Італії та Великобританії. Спілкуюся з багатьма фондами, які вже сьогодні перераховують гроші, щоби були ліки для підтримки людей, для розміщення їх. Проводитимуть марафони.

Читайте також: Українські футболісти-легіонери зібрали понад 16 мільйонів гривень для армії

Зі свого боку ми всі повинні зробити максимум, щоб залучити фонди, які могли б все зробити для забезпечення нашої країни.

У нас із українськими футболістами теж є свій фонд. Вже зібрали близько 600 тисяч євро. Розраховую на набагато більшу суму, щоб поєднати фонди спільно. Залучити людей більше говорити про це. Це головне завдання сьогодні – як можна допомогти Україні.

Мої батьки та сестра під Києвом, 5 км до міста. Коли треба – йдуть у бомбосховища. Організовуються, намагаються передавати їжу. У ситуації, де сьогодні все в Україні.

Читайте також: Андрій Шевченко вийшов на мітинг в Лондоні

Хочу передати слова подяки всім солдатам, людям, які захищають сьогодні країну. Ви - мої герої. Велика подяка», – сказав Шевченко.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого Росія завдала ракетного удару по українських містах, а пізніше розпочала повномасштабне вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-