«Атлетико» не зміг обіграти «МЮ»; гол Яремчука врятував «Бенфіку» від поразки у ЛЧ УЄФА

«Атлетико» не зміг обіграти «МЮ»; гол Яремчука врятував «Бенфіку» від поразки у ЛЧ УЄФА

Укрінформ
Поєдинками у Мадриді та Лісабоні завершився перший раунд 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Футболісти іспанського «Атлетико» та англійського «Манчестер Юнайтед» на арені «Ванда Метрополітано» обмінялися голами Жоау Фелікса (7-а хвилина) та Ентоні Еланги (80) - 1:1, передає Укрінформ.

У паралельному матчі в Португалії Лісабонська «Бенфіка» на «Ештадіу да Луж» зіграла внічию з нідерландським «Аяксом» - 2:2.

Півзахисник гостей Душан Тадіч відкрив рахунок на 18-й хвилині. До перерви форвард «Аякса» Себастьєн Алле забив у свої та чужі ворота (26 - автогол, 29). У другому таймі український нападник господарів Роман Яремчук вийшов на заміну та на 72-й хвилині відновив паритет.

Читайте також: Ярмоленко: Ми – сильна нація, ми на своїй землі і правда – за нами

Як повідомлялося, раніше французький «Парі Сен-Жермен» у Парижі обіграв віце-чемпіона Іспанії мадридський «Реал» (1:0), португальський «Спортинг» у Лісабоні розгромно програв англійському «Манчестер Сіті» (0:5), австрійський «Зальцбург» зіграв унічию з німецькою «Баварією» (1:1), італійський «Інтер» у Мілані поступився англійському «Ліверпулю» (0:2), «Челсі» в Лондоні завдав поразки французькому «Ліллю» (2:0), а іспанський «Вільярреал» розійшовся миром з італійським «Ювентусом» (1:1).

Поєдинки у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів відбудуться 8/9 та 15/16 березня.

На фото: Роман Яремчук (ФК «Бенфіка»).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-