Бринзак: Білосюк та сестри Семеренко вже не виступатимуть на наступній Олімпіаді

Бринзак: Білосюк та сестри Семеренко вже не виступатимуть на наступній Олімпіаді

Укрінформ
Висновки робитимуть після закінчення сезону.

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів про плани на підготовку до наступної Олімпіади-2026, повідомляє biathlon.com.ua, передає Укрінформ.

«З чоловічою командою, гадаю, практично все зрозуміло. Ми вже із Санітрою розмовляли на цю тему. Якщо буде фінансова можливість, він хоче зробити всередині команди дві групи – основну та молодіжну, щоб цих хлопців (Кінаша, Мандзина, Боровика, Грущака) підтягувати до якіснішої підготовки та планувати їх розвиток за єдиною методикою з основою.

Щоб на наступну Олімпіаду ми вибирали не чотири з чотирьох плюс одного запасного, а щоб було хоча б 8-9 конкурентоспроможних осіб на п’ять позицій», - сказав Бринзак.

«Чи захоче Джима продовжувати виступи? Зрозуміло, що Олена та Віта з Валею вже не виступатимуть. Чи залишиться Петренко? Теж не факт, бо має сім’ю, маленьку дитину.

Загалом, треба закінчити цей сезон, а потім сісти – поговорити зі спортсменками та зрозуміти, який кадровий резерв у нас буде і хто тренуватиме цю команду. Думаю, ці питання ми вирішуватимемо у квітні-травні, не зараз, – додав президент федерації біатлону про жіночий склад збірної.

Читайте також: У Пекіні офіційно завершилася Олімпіада-2022

Як повідомляв Укрінформ, 7-е місце Юлії Джими на мас-старті Олімпіади в Пекіні є найкращим результатом збірної України.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-