Стартував груповий етап IEM Katowice 2022

Стартував груповий етап IEM Katowice 2022

Укрінформ
Як проходить перший великий турнір з CS:GO з глядачами в 2022 році.

Саме зараз у Польщі проходить IEM Katowice 2022 – перший великий турнір у 2022 році з CS:GO, на якому присутні глядачі. Слідкувати за подіями змагання та додати драйву до перегляду можна на платформі першого легального букмекера Parimatch Ukraine.

17 лютого стартує груповий етап IEM Katowice 2022 з CS:GO. У ньому братимуть участь 16 колективів.

Читайте також: Розпочалася фінальна стадія Кубка України з CS:GO та Dota 2

Груповий етап пройде у форматі сітки double-elimination, тобто всі матчі будуть гратись до двох перемог. Із кожної групи у наступну стадію турніру вийдуть по три найсильніші колективи. Переможці груп перейдуть у півфінал, а команди, які займуть друге та третє місця, продовжать у чвертьфіналі.

У груповому етапі першим опонентом NaVi стане команда ENCE. Також вже відомі й інші пари, які зустрінуться на цій стадії турніру: Gambit Esports та Ninjas in Pyjamas, MOUZ та Team Vitality, G2 Esports та Fnatic.

Читайте також: NAVI – чемпіони BLAST Premier: World Final 2021

Учасники IEM Katowice 2022 розділять призовий фонд у розмірі $1 млн, а також боротимуться за бали ESL Pro Tour та BLAST Premier. Переможець турніру отримає $400 тис., 1,8 тис. балів ESL Pro Tour та 3,2 тис. балів BLAST Premier.

Раніше аналітик CS:GO Олександр Petr1k Петрик уже ділився власним прогнозом. На його думку основні претенденти на перемогу – Gambit, FaZe и VP. На думку Петрика, Natus Vincere ще не набрали форму та не зможуть показати результат на рівні минулого сезону. Власний прогноз можна зробити на платформі Parimatch Ukraine.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-