Захареєв отримав сертифікат на квартиру в Києві

Захареєв отримав сертифікат на квартиру в Києві

Укрінформ
Юрій Захареєв став наймолодшим серед українських боксерів чемпіоном світу на дорослом рівні. 

Завдяки підтримці Віталія Кличка, Андрія Стрихарського та Кирила Шевченка чемпіон світу-2021 з боксу Юрію Захареєв отримав сертифікат на двокімнатну квартиру в Києві, передає Укрінформ.

Кілька місяців тому мер столиці Віталій Кличко привітав 19-річного  представника Білгорода-Дністровського Юрія Захареєва з перемогою на чемпіонаті світу-2021 серед чоловіків. Нагадаємо, Юрій став наймолодшим серед українських боксерів чемпіоном світу на дорослом рівні. 

Зустріч відбулася в кабінеті мера Києва. Віталій Володимирович сказав, що подумає, як можна додатково преміювати Юрія. Федерація боксу Одеської області попросила Віталія Кличка допомогти йому з житлом у Києві, оскільки Захареєв часто проходить збори у Кончі-Заспі та багато часу проводить у столиці. Кличко попросив президента Федерації боксу міста Києва Кирила Шевченка теж долучитися до вирішення цього питання.

Читайте також: 19-річний Захарєєв – наймолодший чемпіон світу з боксу в історії України

І ось, кілька місяців потому Юрію Захареєву вручили сертифікат на двокімнатну квартиру в Києві.

Спільними зусиллями міського голови Віталія Кличка, бізнесмена-забудовника Андрія Стрихарського (компанія Status Group) і президента Київської федерації боксу Кирила Шевченка. Кожен із цих людей зробив усе можливе аби Юрій Захареєв став щасливим власником квартири в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-