Абраменко: Завтра боротимемося за олімпійські медалі

Абраменко: Завтра боротимемося за олімпійські медалі

Укрінформ
Українець вийшов у фінал змагань із лижної акробатики.

Український фрістайліст Олександр Абраменко прокоментував для НОК свій вихід у фінал олімпійського турніру у Пекіні, повідомляє Укрінформ.

У кваліфікації Абраменко показав п'ятий найкращий результат. У фіналі також візьме участь інший українець Олександр Окіпнюк.

“Це вже п'ята Олімпіада для мене. Щиро кажучи, думав, що буде легше. Але дуже хвилювався напередодні старту. Тяжко тут виступати. Дуже холодно – мінус 20 градусів. І, звичайно, ситуація з COVID-19 втрутилася у перебіг подій. Але маємо те, що маємо», – пояснив фрістайліст.

«З хвилюванням сьогодні спостерігав за оцінками суддів. За власним відчуттям стрибнув набагато краще, ніж оцінили судді. Але згодом зрозумів: сьогодні вони всіх оцінюють стримано. Тож заспокоївся. Дуже радий, що впорався та потрапив у першу топ-шістку фіналістів. Завтра боротимемося за медалі», - додав Абраменко.

Перший фінал олімпійських змагань з лижної акробатики стартує завтра о 13:00 за київським часом. Початок «великого» фіналу – о 14:00.

Читайте також: Українська фігуристка Шаботова не пройшла у довільну програму в Пекіні-2022

Як повідомляв Укрінформ, Абраменко — чемпіон Олімпійських ігор 2018 року у лижній акробатиці та срібний призер чемпіонату світу-2019 у Юті.

Фото: НОК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-