Фьюрі: Якщо реванш Джошуа та Усика відбудеться, то українець знову переможе

Фьюрі: Якщо реванш Джошуа та Усика відбудеться, то українець знову переможе

Укрінформ
«Циганський король» вважає, що Ей Джей насправді не бажає знову виходити на ринг проти українця.

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі поділився очікуваннями від реваншу Ентоні Джошуа та Олександра Усика, повідомляє Boxing Scene, передає Укрінформ.

Британець висловив сумніви, що цей бій відбудеться, але водночас віддав перевагу українцеві.

«Особисто я не думаю, що цей бій відбудеться, тому що Джошуа цього не хоче. Якщо все ж таки поєдинок відбудеться, то я думаю, що Усик знову зупинить його», - заявив Ф'юрі.

«Я рідко помиляюся у своїх прогнозах.  До речі, Едді Хірн, я чую все, що ти говориш про мене, ніби я не хочу битися з Усіком. Примус свого хлопця (Джошуа, - ред.) вийти проти нього, зроби так, щоб цей невдаха знову програв. Доведи всім, що ти працюєш на мене», - додав чемпіон світу за версією WBC.

У січні Джошуа остаточно відмовився від відступних у розмірі 15 мільйонів фунтів і має намір навесні провести другий поєдинок з Усиком.

Ф'юрі у квітні має провести бій з Ділліаном Уайтом. Права на проведення поєдинку виграла промоутерська компанія Френка Уоррена Queensberry.

Читайте також: Клімас: Якщо Ломаченко битиметься з Камбососом, то ми вирушимо до Австралії

Як повідомляв Укрінформ, минулої осені Ф'юрі захистив чемпіонський пояс WBC, нокаутувавши Деонтея Уайлдера. Усик після перемоги над Джошуа утримує пояси за версіями WBA, WBO та IBF.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-