Олена Білосюк: Морально важко було дивитися гонки в чотирьох стінах

Олена Білосюк: Морально важко було дивитися гонки в чотирьох стінах

Укрінформ
До Олімпійського селища Пекіна-2022 в Чжанзцзякоу з ізоляційного готелю повернулася біатлоністка Олена Білосюк (Підгрушна).

Спортсменка прокоментувала ситуацію пресслужбі НОК, передає Укрінформ.

«Десь на четвертий день перебування на ізоляції я фізично відчула себе добре, ми підняли питання разом з Національним олімпійським комітетом, щоб відкрили тренажерну кімнату з біговою доріжкою та велосипедом, і вже була можливість хоч якось рухатися. Звісно це не лижі, не гвинтівка і назвати це повноцінними тренуваннями точно не можу», - розповіла біатлоністка.

Через ізоляцію Олена пропустила перші змагання з біатлону. Для неї залишається можливість вийти лише на жіночу естафету. 

«Мала можливість дивитися гонки. Вже в останні дні нам зробили доступ до олімпійської трансляції, але психологічно не могла дивитися, для мене це важко... Ти перебуваєш на Олімпійських іграх, але сидиш у чотирьох стінах і спостерігаєш, як інші люди здобувають медалі, банально виходять на старт. Для мене це було складно, тому не дивилася і максимально намагалася тримати при собі всі емоції», - додала Білосюк.

Читайте також: Олімпіада-2022: Білосюк повернулася в розташування збірної України з біатлону

До 20 лютого у китайській столиці розіграють 109 комплектів медалей.

Фото: facebook.com/olympicua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-