Велепець: промахи Семеренко у міксті  - це помилки тренерів

Велепець: промахи Семеренко у міксті - це помилки тренерів

Укрінформ
Українські біатлоністи розпочали Олімпіаду з 13-го місця у міксті.

Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Урош Велепець поділився враженнями від стартової змішаної естафети на Олімпійських іграх у Пекіні, повідомляє Суспільне, передає Укрінформ.

Україна фінішувала на 13-му підсумковому місці. Три штрафні кола на стрільбі заробила Валентина Семеренко та одне — Дмитро Підручний.

«Промахи Семеренко? Думаю, це помилка тренерів. Пристрілювалися при сильному вітрі, він стих. Вона не зрозуміла, куди вистрілила, і це важко було зробити їй самій: коли біжиш, треба швидко стріляти, часу немає. Думаю, це наша помилка, тому що на пристрілюванні вітер був інший», - сказав Велепець.

«Думаю, нам не пощастило. Стріляли з огляду на сильний вітер, коригували. Спортсмени можуть і самі реагувати, але все ж таки потрібно було нам раніше продумати. «Пристреляли» Джиму — вона впоралася, бо прийшла вже наприкінці пориву вітру, та й хлопці мали менше проблем. Потрібно поспілкуватися зі спортсменами та зробити висновки», - додав старший тренер жіночої збірної України з біатлону.

Читайте також: Український біатлоніст Прима: Сьогодні не вдалося показати свій максимум

Як повідомляв Укрінформ, біатлонний турнір у Пекіні продовжиться у понеділок, 7 лютого, жіночими індивідуальними перегонами на 15 кілометрів.

Сьогоднішній мікст виграла збірна Норвегії, за якою розташувалися команди Франції та ОКР.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-