ФК «Шахтар» розпочав реалізацію освітніх проектів для школярів Києва

ФК «Шахтар» розпочав реалізацію освітніх проектів для школярів Києва

Укрінформ
Smart та STEM – два освітні проекти «гірників» у столиці України.

У 232 школі в рамках проекту Shakhtar Smart відбувся урок з англійської мови з футбольним ухилом, повідомляє прес-служба «гірників», передає Укрінформ. Його мета – мотивувати дітей вивчати англійську, показавши на прикладі футболу важливість володіння іноземними мовами у сучасному світі.

Проект є серією уроків для дітей 7–8 років і проводиться в інтерактивній формі з використанням сучасних методик викладання. Методологія побудована на футбольній термінології та її запровадження в ігровому форматі. Також програма Shakhtar Smart передбачає знайомство з основами правильного харчування, фізкультуру з тренером академії «Шахтаря» та візит футболіста.

На початку року ФК «Шахтар» запустив великий соціальний спортивно-освітній проект у школах Києва. Зараз ми працюємо з дітьми з молодшої та середньої шкіл – з 1-го до 8-го класу. Для найменших реалізуємо проект Shakhtar Smart. Це серія з трьох уроків – англійської мови з футбольним ухилом, правильного харчування та здорового способу життя, а також фізкультури з тренером академії та футболістом «Шахтаря». Після повернення зі зборів гравці почнуть відвідувати уроки фізкультури у школах, – каже директор Shakhtar Social Інна Хмизова.

Також Shakhtar Social реалізує у Києві проект Shakhtar STEM. Школярі віком 9-12 років навчаються навичкам програмування з використанням роботів. Наприкінці минулого року на одне з таких занять завітав півзахисник «Шахтаря» Михайло Мудрик.

Читайте також: «Шахтар» віддав Сікана в оренду до «Ганзи»

Як повідомляв Укрінформ, «Шахтар» пішов на зимову паузу на першому місці в чемпіонаті України, маючи в активі 47 очок.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-