Футзал. Євро-2022. Прогноз на матч Україна – Росія

Футзал. Євро-2022. Прогноз на матч Україна – Росія

Укрінформ
Україна вперше за 17 років пробилася у півфінал чемпіонату Європи.

В п’ятницю, 4 лютого, збірна України з футзалу, титульним спонсором якої є перший легальний букмекер Parimatch Ukraine, зіграє у півфіналі чемпіонату Європи. В Нідерландах команда Олександра Косенка зустрінеться з Росією (початок о 18:00)

Наразі аналітики Parimatch дають збірній Україні 30% на вихід у фінал, втім, наша команда вже показала, що має великий потенціал. Приблизно такі ж шанси на перемогу були у нас і в чвертьфіналі, але це не завадило українцям пройти Казахстан (5:3), який минулого року зайняв четверте місце не чемпіонаті світу.

Перед півфіналом у збірної України було більше часу для відновлення та підготовку. Адже наш суперник провів чвертьфінальний матч на день пізніше. У ньому він не без проблем обіграв команду Грузії. Перший тайм завершився без голів, після перерви грузини пропустили, майже відразу відновили рівновагу, але у підсумку все ж поступилися 1:3.

Читайте також: Євро-2022 з футзалу: у Нідерландах збірна України готується до гри з Росією

Головний тренер збірної України Олександр Косенко сказав, що у команді всі задоволені виходом у півфінал, але зупинятися ніхто не хоче. Всі гравці мають бажання зіграти у фіналі і налаштовані на максимальний результат в найближчому матчі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-