«Рух» оголосив про перехід англійського вінгера Соломона-Отабора

«Рух» оголосив про перехід англійського вінгера Соломона-Отабора

Укрінформ
26-річний півзахисник став першим англійцем в історії клубу та УПЛ загалом.

Англійський вінгер Вів Соломон-Отабор став гравцем «Руху», повідомляє прес-служба клубу, передає Укрінформ. Деталі контракту із футболістом не повідомляються.

26-річний Соломон-Отабор є вихованцем «Крістал Пелас» та «Бірмінгема». Англієць виступав також за «Болтон», «Блекпул», «Портсмут», «Віган», софійський «ЦСКА». На рахунку футболіста 33 матчі та два голи у Чемпіоншипі.

Останньою командою англійця нігерійського походження був шотландський "Сент-Джонстон", який він покинув на початку року. У складі команди, що виступає в елітному дивізіоні Шотландії, вінгер провів сім матчів (один гольовий пас) у першій частині сезону.

Соломон-Отабор став першим англійцем в історії «Руху» та УПЛ загалом. У вересні першого легіонера з Англії в історії українського футболу підписав «Металіст». Ним став півзахисник Кадім Харріс.

Читайте також: ФК «Рух» переміг «Юність» у контрольному матчі

Як повідомляв Укрінформ, раніше команду Леоніда Кучука посилили голландець Лассана Файє, француз Фредді Плюман, бразилець Едсон та сенегалець Ельхаджі Папе Діав.

Після 17 зіграних матчів «Рух» посідає 11-е місце у таблиці Прем'єр-ліги. У першому матчі після поновлення чемпіонату львів'яни зіграють проти «Колоса».

Фото: fcrukh.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-