Стала відома дата перевиборів президента ФБУ

Стала відома дата перевиборів президента ФБУ

Відео
Укрінформ
Позачергова звітно-виборна конференція Федерації боксу України відбудеться 22 лютого.

Представники 14 регіональних боксерських федерацій звернулися до Федерації боксу України з вимогою щодо проведення позачергової звітно-виборчої конференції. Таке рішення ухвалено на загальних зборах, що відбулися у Міністерстві молоді та спорту України, передає Укрінформ.

За словами представників ініціативної групи, рішення звітно-виборчої конференції ФБУ, що відбулася 17 грудня, мають бути анульовані через порушення статутних норм Федерації та відсутність кворуму.

Звернення до керівництва ФБУ підписали представники Київської обласної, Київської міської, Житомирської, Рівненської, Хмельницької, Кіровоградської, Харківської, Полтавської, Сумської, Одеської, Чернігівської, Донецької, Львівської та Івано-Франківської областей. Згідно з їхньою заявою, рішення конференції ФБУ є нелегітимними і не мають жодних правових наслідків. Нову звітно-виборчу конференцію Федерації боксу вони пропонують провести 22 лютого.

Читайте також: 12 регіональних федерацій вимагають перевиборів президента Федерації боксу України

Нагадаємо, що 17 грудня на звітно-виборчій Конференції Федерації боксу президентом ФБУ переобрали Володимира Продивуса. Відповідно до регламенту, щоб Конференцію було визнано легітимною, а вибори відбулися має бути зібраний кворум – представники мінімум 17 федерацій (у ФБУ входять 24 обласні федерації та федерація міста Києва). Продивус керує ФБУ із 2008 року. Функціонера переобрали одноголосним рішенням делегатів звітно-виборчої Конференції.

Як зазначили учасники зборів, вони сподіваються, що на думку більшості регіональних членів дослухається керівництво ФБУ. Інакше справа буде розглядатися в судовому порядку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-