Міхаель Біглер залишив посаду наставника збірної України з гандболу

Міхаель Біглер залишив посаду наставника збірної України з гандболу

Укрінформ
60-річний німецький спеціаліст Міхаель Біглер прийняв рішення залишити посаду головного тренера чоловічої національної збірної України з гандболу.

Про це повідомляє пресслужба Федерації гандболу України, передає Укрінформ. 

«Під керівницвтом Біглера команда пройшла збори в угорському Балатонбогларі та Запоріжжі, після чого виступила на чемпіонаті Європи-2022. Через скасування контрольного турніру в Швейцарії збірна приїхала на континентальну першість не маючи ігрової практики, що не могло не позначитись на результатах. Особливо враховуючи значне оновлення складу, що сталось через омолодження збірної, а також через травми кількох лідерів (Євген Жук, Станіслав Жуков, Андрій Акіменко, Роман Чичикало). На Євро свої перші хвилини за націоанльну команду провели одразу шестеро виконавців.  Граючи в одній групі з топ-командами - Сербією, олімпійським чемпіоном Францією та віцечемпіоном минулого Євро Хорватією - «синьо-жовті» зазнали трьох поразок і не вийшли з групи», - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Збірна України з гандболу після третьої поразки достроково залишає Євро-2022

Роботу в тренерському штабі збірної України продовжить В’ячеслава Лочман. Попереду у команди підготовка та участь у матчах відбору на чемпіонат світу-2023.    

Фото: handball.net.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-