Біатлоністка Семеренко вп'яте виступить на Олімпійських іграх

Біатлоністка Семеренко вп'яте виступить на Олімпійських іграх

Укрінформ
Українська біатлоністка Валентина Семеренко потрапила до складу збірної країни на XXIV зимові Олімпійські ігри, які пройдуть в Пекіні (Китай) з 4 по 20 лютого.

Як повідомив головний тренер жіночої української команди Урош Велепець у коментарі для Суспільне Спорт, у спортсменки немає проблем зі здоров'ям, Валентина вже розпочала індивідуальну підготовку до Ігор-2022, тому й пропустила сьогодні гонку переслідування на шостому етапі Кубка світу в Рупольдінгу (Німеччина), передає укрінформ.

Нагадаємо, що перед стартом сезону Велепець заявив, що на пекінській Олімпіаді в Пекіні точно візьмуть участь Юлія Джима та Олена Білосюк (Підгрушна).

Ще на два вакантні місця в команді претендують три біатлоністки - Дар'я Блашко, Анастасія Меркушина та Ірина Петренко, які виступлять на передолімпійському етапі Кубка світу в італійському Антгольці (20-23 січня).

Читайте також: Норвежка Ройселанд виграла персьют на етапі Кубка світу з біатлону в Рупольдінгу

Для 35-річної Валентини Семеренко Олімпіада в Пекіні стане вже п'ятою в кар'єрі. Раніше вона виступала на змаганнях в італійському Турині (2006), канадському Ванкувері (2010), російському Сочі (2014), де стала олімпійською чемпіонкою в естафеті, та корейському Пхьончхані (2018).

Фото: biathlon.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-