На Банковій «Сокіл» за підтримки Parimatch Foundation провів майстер-клас для дітей

На Банковій «Сокіл» за підтримки Parimatch Foundation провів майстер-клас для дітей

Укрінформ
У заході взяли участь гравці молодіжної збірної України з хокею.

26-го грудня на безкоштовній ковзанці від PM Foundation на новорічному ярмарку гравці «Сокола» і молодіжної збірної України з хокею провели майстер-клас для дітей хокейної школи, повідомляє Укрінформ.

«Такий захід проводиться вперше. Сьогодні запросили наших гравців, які нещодавно повернулися з чемпіонату світу. Я думаю, що діткам, які роблять перші кроки в хокеї, дуже цікаво провести час з професійними спортсменами. Почуваюся чудово: батьки щасливі, дітки отримали подарунки на новий рік», - висловився директор дитячої школи і клубу «Сокіл» Костянтин Симчук.

Хокеїсти Дмитро Кубрицький, Михайло Сімчук, Данило Коржилецький та Денис Гончаренко разом з тренерами провели для дітей тренування, показали їм техніку володіння шайбою і ключкою й зіграли невеликий двосторонній поєдинок.

«Враження лише позитивні. Приємно, що такі заходи проводять в Києві, популяризуючи таким чином хокей. Цей спорт повинен зростати і зараз люди в нашій країні роблять для цього певні кроки. З дітьми цікаво провести час: вони питають поради, намагаються щось перейняти. Завжди цікаво отримати такий досвід», - поділився хокеїст «Сокола» і молодіжної збірної України Данило Коржилецький.

Після майстер-класу діти отримали подарунки, мали змогу зробити пам’ятні фото з хокеїстами й отримати автографи.

«Наша головна місія – максимальне залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом. Подібні ініціативи спільно з провідними спортсменами показують, що спорт доступний кожному, а наші українські спортсмени мають стати кумирами молодого покоління. Сьогоднішнє тренування з легендарним хокейним клубом «Сокіл» — це соціальна колаборація, яка з одного боку показала, що клуб вирощує професійних хокеїстів та чекає нових маленьких зірок, з іншого — це добрий приклад для популяризації цього чудового виду спорту в Україні», — розповів директор представництва Фонду України Вадим Місюра.

Читайте також: На Банковій працюватиме безкоштовна ковзанка з тренуваннями для дітей з інвалідністю

Як повідомляв Укрінформ, особливу увагу Parimatch Foundation приділяє створенню умов для зайняття спортом дітей з інвалідністю та порушеннями ментального розвитку. Для них на ковзанці організовано групи для інклюзивних тренувань. Анонси тренувань та майстер-класів публікуються на сторінці Parimatch Foundation Ukraine у ​​Facebook.

Фото: Parimatch

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-