ФХУ розпочала розслідування щодо учасників хокейної Суперліги

ФХУ розпочала розслідування щодо учасників хокейної Суперліги

Укрінформ
Причетним обіцяють санкції.

Федерація хокею України оголосила, що Дисциплінарний комітет організації розпочав розслідування щодо учасників новоствореної хокейної Суперліги, повідомляє Укрінформ.

У керівному органі українського хокею готуються застосувати неназвані санкції до всіх, кого звинуватить у порушенні правил ФХУ.

“ДК ФХУ вивчає всі матеріали справи щодо причетності тих чи інших осіб (спортсменів, тренерів, керівників клубів), а також самих клубів як юридичних осіб до цього не визнаного офіційно турніру”, – йдеться у заяві Федерації.

«Доводиться констатувати, що обсяг інформації є дуже великим, але найближчим часом рішення ДК ФХУ буде оприлюднене. До причетних осіб будуть вжиті відповідні санкції, якщо факт порушення буде доведений», - додали у федерації.

Чотири екс-клуби Української хокейної ліги — «Донбас», «Краматорськ», «Маріуполь» та «Білий Барс» — оголосили про створення Суперліги після того, як два перші клуби виключили із чемпіонату України за порушення регламенту.

Раніше віце-чемпіон України «Сокіл» оголосив, що планує подавати до суду на клуб Суперліги СК «Сокіл», створений перед стартом регулярного чемпіонату нового турніру.

Читайте також: НХЛ призупиняє сезон через коронавірус

Як повідомляв Укрінформ, «Донбас» і «Краматорськ» виключили з розіграшу УХЛ через те, що вони без пояснення мотивів відкликали своїх гравців зі зборів національної команди України. 

Фото: УХЛ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-