Тренер українських гандболістів Лочман: Наша велика мета - Олімпіада

Тренер українських гандболістів Лочман: Наша велика мета - Олімпіада

Укрінформ
Тренер чоловічої збірної України з гандболу В'ячеслав Лочман розповів про підготовку команди до чемпіонату Європи-2022.

Наставник, зокрема, зазначив, що великою метою команди є успішний трирічний цикл і потрапляння на Олімпійські ігри 2024 року, повідомляє пресслужба ФГУ. 

«Все, що заплановано на підготовку збірної України, виконується. Ми пройшли перший збір, розпочинаэмо другий. У повному складі команда збереться у січні. Тоді ж визначимо склад з 20-ти осіб, який вирушить на турнір до Швейцарії. Серед лідерів збірної досвідчені гравці - Геннадій Комок, Євген Жук, але також ми тримаємо курс на поступове омолодження. Нині у команді чимало гравців 1994-го, 1996 років народження та молодші. Вони доводять, що готові грати у збірній і нічим не гірші за старших гандболістів. Наша велика мета - трирічний цикл та попадання на Олімпійські ігри-2024. Для цього маємо дивитися на три кроки вперед і вже тепер більше довіряти новому поколінню. Молодь у нас дуже непогана».

Як повідомлялося, на Євро-2022 українці зіграють в одній групі з командами Франції, Сербії та Хорватії. Пройде чоловічий чемпіонат Європи з гандболу в Угорщині та Словаччині з 13-го по 30 січня.

Фото: handballfast.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-