EF Education-Nippo оголосили про підписання Падуна

EF Education-Nippo оголосили про підписання Падуна

Укрінформ
У команді очікують, що українець боротиметься за перемогу на етапах Гранд-турів.

Український велогонщик Марк Падун продовжить кар’єру в складі команди Світового туру EF Education-Nippo, повідомляє прес-служба EF, передає Укрінформ.

До американської команди 25-річний Падун переходить після трьох років у складі Bahrain Victorious, з якими розпочинав професійну кар’єру в шосейному велоспорті.

«Я очікую, що Падун у наступні кілька років виграє свій перший етап Гранд-туру. Я не маю сумніву, що він це зробить. Знаю, що він зможе знайти потрібний відрив на гірському етапі, відірватися від решти та вигравати етапи», — сказав керівник команди Джонатан Уотерс.

«Чи зможе він вигравати гірські майки або претендувати на загальний залік, ми ще маємо дізнатися. Але наступного року давайте зосередимося на кількох виграних етапах. Я на 100 відсотків упевнений, що він може це зробити», - додав Уотерс.

Марк провів успішний сезон-2021, вигравши два етапи престижної багатоденки Критеріум Дофіне та потрапивши до топ-60 найкращих гонщиків Вуельти Іспанії.

Читайте також: Українка Старикова виграла «срібло» на чемпіонаті Європи з велотреку

Як повідомляв Укрінформ, EF Education Nippo — американська команда, заснована у 2003 році. На рівні Світового туру колектив виступає з 2009 року.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-