Сьогодні відбудеться жеребкування плей-офф футбольних єврокубків

Сьогодні відбудеться жеребкування плей-офф футбольних єврокубків

Укрінформ
У штаб-квартирі Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) у Ньйоні (Швейцарія) у понеділок, 13 грудня, пройде процедура жеребкування плей-офф єврокубкових турнірів.

О 13.00 за київським часом відбудеться жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому візьмуть участь 16 команд, які подолали бар'єр групового етапу, передає Укрінформ.

Сіяними будуть переможці квартетів групового турніру: «Аякс» (Нідерланди), «Баварія» (Німеччина), «Реал» (Іспанія), «Манчестер Сіті» (Англія), «Ліверпуль» (Англія), «Манчестер Юнайтед» (Англія), «Ювентус» (Італія) та «Лілль» (Франція).

Кошик несіяних: «Челсі» (Англія), «Атлетико» (Іспанія), «Інтер» (Італія), «Бенфіка» (Португалія), «Парі Сен-Жермен» (Франція), «Спортінг» (Португалія), «Вільярреал» (Іспанія) та «Зальцбург» (Австрія).

Перші матчі 1/8 фіналу пройдуть 15/16 та 22/23 лютого, поєдинки у відповідь - 8/9 та 15/16 березня. Чвертьфінали відбудуться 5/6 та 12/13 квітня. Півфінали намічені на 26/27 квітня та 3/4 травня. Фінал пройде у Санкт-Петербурзі 28 травня.

Читайте також: «Динамо» поступилося лісабонській «Бенфіці» у Лізі чемпіонів УЄФА

Жеребкування стикових матчів Ліги Європи УЄФА розпочнеться о 14.00. У ній візьмуть участь 16 команд: вісім володарів других місць на груповому етапі Ліги Європи УЄФА та вісім володарів третіх місць на груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА. Переможці стикових матчів приєднаються до 1/8 фіналу до переможців груп Ліги Європи. команди, що програли в стикових матчах, завершать свій виступ у єврокубках сезону 2021/22.

Читайте також: «Шахтар» не втримав перемогу над «Шерифом» у заключному матчі Ліги чемпіонів

О 15.00 розпочнеться жеребкування Ліги конференцій УЄФА. Вісім переможців груп Ліги конференцій прямо пройшли до 1/8 фіналу, тоді як вісім володарів других місць на груповому етапі зіграють за путівки до цієї стадії проти восьми володарів третіх місць на груповому етапі Ліги Європи.

Читайте також: «Зоря» завершила виступи в Лізі конференцій нічиєю з «Буде-Глімтом»

Як повідомлялося, вперше із сезону-2007/08 жоден український клуб не вийшов у плей-офф єврокубків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-