Марлос залишив «Шахтар» після восьми сезонів у команді

Марлос залишив «Шахтар» після восьми сезонів у команді

Укрінформ
33-річний футболіст продовжить кар'єру в іншому місці.

«Шахтар» оголосив про звільнення півзахисника Марлоса, який провів за «гірників» 287 матчів у всіх турнірах, повідомляє прес-служба клубу, передає Укрінформ. Донеччани вирішили не продовжувати з ним контракт.

Натуралізований українець перейшов до «Шахтаря» у 2014 році з «Металіста». На його рахунку вісім сезонів за «гірників», за цим показником він перебуває у топ-25 футболістів клубу.

У складі «Шахтаря» 33-річний Марлос завоював 12 трофеїв, чотири рази ставши чемпіоном УПЛ. На його рахунку також чотири перемоги у Кубку України та чотири у Суперкубку.

Раніше повідомлялося, що Марлосом цікавляться шість клубів із Бразилії та Туреччини. У рідній країні варіант із запрошенням натуралізованого українця розглядають «Сан-Паулу», «Коритіба», «Атлетіко Паранаенсе» та чемпіони з «Атлетико Мінейро», що діють. У Туреччині джерело приписує Марлосу інтерес місцевих грандів «Фенербахче» та «Бешикташа».

Цього сезону Марлос провів за команду Роберто Де Дзербі 26 матчів у всіх турнірах, забив три голи і віддав шість результативних передач.

Читайте також: «Шахтар» здобув вольову перемогу над «Олександрією» в чемпіонаті УПЛ

Як повідомляв Укрінформ, «Шахтар» лідирує у турнірній таблиці УПЛ. «Гірники» завершили 2021 виїзною перемогою над «Олександрією» з рахунком 2:1.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-