Бокс. Ломаченко переміг Коммі. Текстова трансляція

Бокс. Ломаченко переміг Коммі. Текстова трансляція

Оновлюється
Укрінформ
Онлайн-трансляція боксерського поєдинку в легкій вазі.

Одноголосним рішенням суддів перемогу здобуває Ломаченко.

12 раунд. Фінальний обмін ударами. Ломаченко влучніший і шукає нагоду для вирішальної комбінації. Завершується бій кількома влучаннями Василя. Все. Тепер чекаємо на вердикт суддів.

11 раунд. Ломаченко чітко набирає удари, не ризикує. І знову відзначимо, що Коммі не припиняє атакувати. В кінці раунду ганієць навіть трохи струсанув Василя.

10 раунд. Ломаченко досить раціонально атакує. Таке враження, що нокаут не є його метою. При цьому Коммі також атакує і влучає.

9 раунд. Нічого собі, як пішов атаку Коммі. Лома в захисті. Дуже серйозний розмін ударами. Десь зачаївся наш боксер, береже сили на вирішальні раунди.

8 раунд. Паузу взяв Василь, вицілює вирішальний удар. Під завершення раунду Коммі навіть пішов контратаку.

7 раунд. Ого, Ломаченко відсилає Коммі в нокдаун! Побіг українець добивати суперника, загнав його в кут. Незрозуміло як ганієць вижив в цьому раунді.

6 раунд. А ось нарешті Василь починає заганяти суперника в кут. Все більше ударів Ломаченка влучають в ціль. Коммі відповідає, але вже не так активно.

5 раунд. Коммі помітно втомився, але Ломаченку бракує легкості в рухах. Наш боксер помітно набрав вагу і вже не такий стрімкий. Втім, українець більш влучний в ударах.

4 раунд. Коммі не зупиняється і продовжує атакувати. Ломаченко в захисті, моментами йому важко. Розмін ударами не припиняється, але Коммі наразі активніший в наступі.

3 раунд. Коммі пішов в атаку. За допомогою клінчів Василь його зупиняє. Але і пропускає наш боксер. І знову проходить класна комбінація у Ломаченка під кінець раунду.

2 раунд. Потроху вмикається українець. Пішов обмін ударами. Наразі рівний бокс, можливо Коммі більше потрапляє в корпус. Під кінець класне влучання від Ломи.

1 раунд. Дуже обережний початок від українця. Лише на другій хвилині бою Василь почав завдавати удари. Коммі активніший, але Ломаченко добре ухиляється від ударів.

05:55. Представлення боксерів в рингу. Невдовзі бій.

05:52. А ось і Ломаченко. Виходить під культовий трек з фільму «Матриця».

05:50. На ринг виходить Річард Коммі. Посміхається ганієць, йде на позитиві. Побачимо, що буде за півгодини.

05:45. А у нас все готово до головного бою вечора. Незабаром боксери почнуть виходити на ринг.

05:35. Медісон Сквер Гарден вітає легендарного промоутера  Боба Арума з 90-річчям! Приїхав привітати його Тайсон Ф’юрі. Мабуть, знову буде співати…

05:15. Програє Тесленко Андерсону важким нокаутом в другому раунді. Таке враження, що наш боксер виявився не готовим до шаленого старту молодого американця.

05:00. А тим часом Василь Ломаченко вже готується до бою.

04:52. У нас тривають бої андеркарту. Ефектну перемогу нокаутом здобув американець Кейшон Девіс, срібний призер Олімпіади-2020 в Токіо. Сьогодні в Нью-Йорку битиметься ще один українець – боксер суперважкої ваги Олександр Тесленко (проживає нині в Канаді) вийде в ринг проти американця Джареда Андерсона.

04:35. Підтримати свого товариша до Нью-Йорка прилетів наш чемпіон у суперважкій вазі Олександр Усик.

04:20. Швиденько нагадаємо, хто такий суперник Ломаченка. Річарду Коммі 34 роки (на рік старший за українця). Він колишній чемпіон у легкій вазі за версією IBF. У рингу боксер із Гани провів 33 бої. Результат: 30 перемог (27 КО), три поразки (з них дві за очками). Коммі володіє потужним ударом, але за технікою та іншими показниками він об’єктивно слабший за Ломаченка.

04:10. Доброго ранку! Розпочинаємо онлайн-трансляцію бою між Василем Ломаченком і Річардом Коммі. Бій стане головною подією вечора боксу в Нью-Йорку на легендарній арені Медісон Сквер Гарден. Перемога в поєдинку наблизить українського боксера до чемпіонського бою з новим володарем поясів у легкій вазі - австралійцем Джорджем Камбососом. Нагадаємо, що усі свої титули Ломаченко програв в поєдинку проти Теофімо Лопеса. 

=========

В Нью-Йорку екс-чемпіон у трьох дивізіонах Василь Ломаченко вийде в ринг проти колишнього володаря титулу у легкій вазі Річарда Коммі. Суперники проведуть рейтинговий бій (12 раундів) у рамках легкої ваги – до 61,2 кг, передає Укрінформ.

Ломаченко – перший номер рейтингу за версією одразу двох організацій – Всесвітньої боксерської ради (WBC) та Всесвітньої боксерської організації (WBO). Під час офіційного зважування Ломаченко і Коммі показали однакову вагу – 60,9 кг.

Читайте також: Прогноз на бій Ломаченко – Коммі. З прицілом на Камбососа

У разі перемоги український боксер може стати претендентом на бій проти Джорджа Камбососа.

Бій відбудеться в ніч із суботи на неділю, 12 грудня. Орієнтовний час початку поєдинку – 06:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже відеосервіс MEGOGO.

Як повідомляв Укрінформ, для Ломаченка майбутній поєдинок стане першим після перемоги над Масайоші Накатані у червні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-