Прогноз на бій Ломаченко – Коммі. З прицілом на Камбососа

Прогноз на бій Ломаченко – Коммі. З прицілом на Камбососа

Укрінформ
У разі перемоги український боксер зможе розраховувати на бій з новим абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі.

Незабаром ми знову побачимо в рингу Василя Ломаченка. 12 грудня (рано вранці за київським часом) він зустрінеться з екс-чемпіоном світу за версією IBF Річардом Коммі. У разі перемоги Ломаченко зможе розраховувати на бій із Джорджем Камбососом за званням абсолютного чемпіона світу. Нагадаємо, саме Джордж минулого місяця завоював цей титул, вигравши за очками у Теофімо Лопеса, який раніше відібрав усі пояси у Василя.

Наразі аналітики Parimatch дають Ломаченку 81% на перемогу проти 15% у Коммі, нічия оцінюється у символічні 4%. Втім, сам Василь не чекає на легку перемогу, він уже заявив, що Річард один із найнебезпечніших боксерів у легкій вазі. Під час бою Ломаченко підтримуватиме його друг Олександр Усік, амбасадор відповідальної гри Parimatch Ukraine.

Читайте також: Ломаченко отримає від WBO статус претендента і боксуватиме з Камбососом – Арум

Коммі панчер, але швидкістю та різноманітною технікою похвалитися не може. Хоча це дуже міцний боксер, який завжди готовий йти вперед і може вибухнути в будь-який момент. Він небезпечний протягом всього бою, але влучити у рухливого Ломаченка йому буде непросто. Складно сказати, чи ми побачимо нокаут. Поспішати Василеві точно не варто. Швидше за все, можна очікувати, що бій пройде всю дистанцію і завершиться одностайною перемогою Ломаченка за очками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-