Задоволений якістю гри, але очок ми могли набрати і більше – Луческу

Задоволений якістю гри, але очок ми могли набрати і більше – Луческу

Укрінформ
За словами Мірчи Луческу, молодим захисникам «Динамо» бракує досвіду.

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував поразку від «Бенфіки» (0:2) у заключному матчі групового раунду Ліги чемпіонів та оцінив виступ своєї команди в єврокубках цього сезону, передає Укрінформ.

«Я задоволений якістю гри своєї команди у цій найсильнішій групі зі складними суперниками. Але в жодному разі не можу бути задоволеним результатами, тому що ми могли набрати і більше балів. Проте не варто забувати, що вся наша задня лінія, всі захисники – молоді гравці, яким по 19-21 років. Їхня молодість і відсутність досвіду поки що не сприяють якості гри в обороні.

Читайте також: «Динамо» поступилося лісабонській «Бенфіці» у Лізі чемпіонів УЄФА

Не варто забувати, що майже у всіх матчах ми на рівних грали із серйозними суперниками, грандами нашої групи. Я задоволений якістю гри та зростанням своїх гравців. Мене турбує одне – вони починають грати лише після того, як зникає тиск після помилок і пропущених голів», - розповів Луческу.

Як повідомляв Укрінформ, «Динамо» посіло останнє місце у групі ЛЧ, набравши лише одне очко. У шести поєдинках кияни забили один гол, пропустивши 11 м'ячів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-