Ксенія Байло завоювала «золото» юніорського чемпіонату світу зі стрибків у воду

Ксенія Байло завоювала «золото» юніорського чемпіонату світу зі стрибків у воду

Укрінформ
Для України це друга золота медаль сьомого змагального дня

Українська стрибунка у воду Ксенія Байло здобула золоту нагороду у стрибках з 3-метрового трампліну(вікова група «В»), повідомляє Укрінформ. Наша спортсменка набрала у підсумку 390,15 бали і вдруге на цьому чемпіонаті піднялася на найвищу сходинку п’єдесталу. Також у Ксенії є бронзова медаль на метровому трампліні.

«Срібло» здобула представниця Німеччини Йоханна Краусс (367,00), «бронза» - в італійки Елізи Піссіні (341,25).

«Мені навіть не зручно перед дівчатами, з якими змагалася, що я стала першою. Вони вишку не стрибають, а я на ній спеціалізуюся і виграла у них трамплін. Загалом непогано стрибали дівчата, я навіть хвилювалася, особливо, коли з ними на метровому тармліні змагалася. Сьогодні я була в собі впевнена, навіть не знаю чому, на вишці я не була настільки впевненою», - поділилася Ксенія Байло.

Читайте також: Олексій Середа та Данило Аванесов – чемпіони світу серед юніорів у синхроні

Як повідомляв Укрінформ, перед останнім змагальним днем чемпіонату у збірної України 8 нагород: 5 – золотих, 2 – срібних та 1 – бронзова медалі. «Золото» у Данила Коновалова (трамплін 3м, група «А»), Ксенії Байло (вишка, трамплін 3м, група «В»), Олексія Середи (вишка, група «В»), Олексія Середи і Даниа Аванесова (синхрон, трамплін 3м). «Срібло» – у Данила Коновалова і Богдана Чижовського у синхронних стрибках з трампліну, Олексій Середи (трамплін 3м, група «В») і «бронза» – у Ксенії Байло (трамплін 1м, група «В»).

Фото: прес-служба федерації

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-