Бубка відвідав Краматорськ і обговорив подальший розвиток хокею в Україні

Бубка відвідав Краматорськ і обговорив подальший розвиток хокею в Україні

Укрінформ
Президент Національного олімпійського комітету України (НОК) Сергій Бубка відвідав Краматорськ, де взяв участь у відкритті хокейних змагань, зустрівся та поспілкувався з юними хокеїстами.

Як повідомляє пресслужба організації, у ході візиту президент НОК обговорив з представниками хокейної громадськості та почесним президентом ХК «Донбас» Борисом Колесніковим питання подальшого розвитку хокею, передає Укрінформ.

Сергій Бубка, зокрема, відзначив, що востаннє українська збірна з хокею була представлена на зимових Олімпійських іграх в 2002 році в Солт-Лейк-Сіті, наголосивши, що інтереси національної збірної мають бути пріоритетними попри будь-які розбіжності.

Президент НОК звернув увагу керівників клубів, що саме клуби є базисом для розвитку хокею, відзначивши їх вагому роль і значення для подальшої розбудови найшвидшої спортивної гри в світі. 

Сергій Бубка запропонував: НОК України ініціює зустріч за круглим столом задля обговорення існуючих проблем між Федерацією хокею України та хокейними клубами з метою налагодження конструктивного діалогу і вирішення проблемних питань.

Читайте також: «Донбас» звернеться до Міжнародної федерації хокею та МОК після свого виключення з чемпіонату України

Також Сергій Бубка разом з Міністром молоді та спорту Вадимом Гутцайтом запланували зустріч з керівництвом Федерації хокею України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-