Спробуємо не дати «Бенфіці» показати свою гру – Луческу

Спробуємо не дати «Бенфіці» показати свою гру – Луческу

Укрінформ
Київський клуб зіграє в Лісабоні матч престижу.

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу сподівається на позитивний результат в матчі з «Бенфікою» у 6-му турі групового раунду Ліги чемпіонів, передає Укрінформ.

«Сподіваюся, мої хлопці поставляться до гри професіонально. Хочу, щоб вони продовжили демонструвати гру, яку вони показували раніше в турнірі. Завтра остання гра у Лізі чемпіонів. Команда добре провела дві зустрічі з «Барселоною» та матч із «Баварією» вдома. Ми заслуговували в цих матчах більшого. Десь підвела удача, і нам не вдалося набрати очки.

Читайте також: Луческу взяв до Португалії 23 футболістів «Динамо»

Багато хто говорить, що ця команда досягла свого максимуму. Чи може ця команда далі прогресувати та показувати результат? Ці хлопці другий рік грають разом, і вдалі ігри із «Барселоною» та «Баварією» показали, що ми на правильному шляху. Вважаю, що в тому ж першому матчі з «Бенфікою» ми мали вигравати, але нам трохи не пощастило.

Завтра «Бенфіці» потрібна перемога, і вона організовуватиме гру так, щоб домінувати та контролювати гру. Ми маємо намагатися не дати супернику показати свою гру.

Читайте також: «Бенфіку» та «Динамо» розсудять арбітри з Німеччини

Думаю, завтра «Бенфіка» гратиме потужно. Вони захочуть забити швидкий гол, щоб контролювати перебіг матчу. Вони потребують перемоги, особливо після поразки в дербі. Але в чемпіонаті попереду ще довга дистанція, є час, щоби все змінити. А у ЛЧ це остання гра, і ще невідомо, який результат буде зафіксовано у Мюнхені. Думаю, «Бенфіка» гратиме потужно із самого початку», - розповів Луческу.

Як повідомляв Укрінформ, матч «Бенфіка» – «Динамо» відбудеться 8 грудня в Лісабоні. Початок зустрічі о 22:00 за київським часом.

У п'ятьох попередніх матчах Ліги чемпіонів «Динамо» набрало лише одне очко і вже не підніметься вище 4-го місця в групі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-