Арум: ведемо перемовини про проведення бою Усика та Ф'юрі в Саудівській Аравії

Арум: ведемо перемовини про проведення бою Усика та Ф'юрі в Саудівській Аравії

Укрінформ
Абсолютний чемпіон світу може визначитись уже у березні.

Промоутер Боб Арум заявив, що обговорює можливість проведення бою свого клієнта Тайсона Ф'юрі з Олександром Усиком, повідомляє Fightnews.info, передає Укрінформ.

Щоб їхній бій відбувся найближчим часом, від реваншу з українцем на старті 2022 року має відмовитися Ентоні Джошуа, який у вересні програв Усіку одностайним рішенням суддів.

«Джошуа програв Усіку, який тепер утримує частину поясів. У них прописаний реванш, але ми намагаємося домогтися, щоб Джошуа взяв відступні і Ф'юрі зміг битися з Усиком за всі чотири титули. Ми ведемо переговори про те, щоб зробити цей бій у Саудівській Аравії, яка хоче провести його в березні», — сказав промоутер.

«Я сподіваюся, що все складеться. Якщо ні, якщо Джошуа наполягатиме на реванші з Усиком, то Ф'юрі поб'ється з Ділліаном Уайтом, який є претендентом номер один. Тоді ми влаштуємо Ф'юрі бій у рідних стінах, на арені в Манчестері, звідки він родом», - додав Арум.

Промоутер Джошуа Едді Хірн, у свою чергу, натякнув, що сторона англійця може вимагати близько 40 мільйонів умовних одиниць за відмову від негайного реваншу з Усиком.

Читайте також: В ніч на понеділок Сергій Дерев'янченко проведе бій за статус претендента

Як повідомляв Укрінформ, після перемоги над британцем Усик виграв чемпіонські титули WBA, WBO, IBF та IBO. Ф'юрі утримує пояс WBC.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-