Данило Коновалов: хочу свою нагороду присвятити першій тренерці

Данило Коновалов: хочу свою нагороду присвятити першій тренерці

Укрінформ
Стрибун у воду здобув першу золоту нагороду для України на юніорському чемпіонаті світу в Києві.

Український стрибун у воду Данило Коновалов поділився враженнями після перемоги у стрибках з 3-метрового трампліну на юніорському чемпіонаті світу в Києві, повідомляє Укрінформ.

«Я сподівався на медаль, для цього все робив і максимально викладався на тренуваннях. У попередньому раунді у мене не вийшов лише один стрибок – три з половиною авербах і я порахував, що якщо цю суму балів додати до фінальної, то маю потрапляти в «призи». Я дуже задоволений, що став першим. Хочу свою нагороду присвятити своїй першій тренерці Валентині Веприк, Олені Безруковій, яка зараз мене тренує, і всім тренерам, які знаходяться в Києві: ті хто підтримував, допомагав», - розповів Данило Коновалов.

Окрім «золота», в другий змагальний день скарбниця збірної України поповнилася «бронзою».  Українська стрибунка у воду(група «B») Ксенія Байло стала третьою у стрибках з метрового трампліну.

Читайте також: Українець Коновалов став чемпіоном світу зі стрибків у воду серед юніорів

Як повідомляв Укрінформ, з 2-го по 9-е грудня у київському спорткомплексі «Ліко» триває чемпіонат світу зі стрибків у воду серед юнаків.

Фото: прес-служба федерації

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-