Збірна Італії завойовує «золото» на юнацькому ЧС зі стрибків у воду в Києві

Збірна Італії завойовує «золото» на юнацькому ЧС зі стрибків у воду в Києві

Укрінформ
2-го грудня відбувся старт чемпіонату світу.

У Києві стартував XXIII Чемпіонат світу зі стрибків у воду серед юніорів, повідомляє Укрінформ. Збірна Італії з результатом 309,95 бала завоювала перші золоті нагороди турніру в Києві у командних змаганнях зі стрибків у воду.

«Ми раді, тому що це перший старт, і, як бачите, у нас дуже гарний початок. Сьогодні ми працювали в команді. Ми сподівалися на медаль, але не золоту, і зараз дуже задоволені. Це моя перша світова золота медаль. В Києві дуже гарна організація турніру в умовах коронавірусу», - сказала золота медалістка К'яра Пеллакані. 

Комплект нагород у командних змаганнях розіграли представники 9 країн, які виконали по 5 стрибків кожні на 1-метровому та 3-метровому трамплінах в індивідуалі та синхроні, а також в індивідуальних стрибках з вишки.

«Київ вже вчетверте приймає міжнародний старт такого високого рівня. Ми вдячні президенту Міжнародної федерації плавання (FINA) Хусейну Аль-Муссалламу за довіру, підтримку та допомогу в організації цього турніру. Ми зробили повну інфраструктуру з проживання, харчування, тренування та проведення самих змагань в єдиному комплексі. Я впевнений, що незважаючи на усі виклики сьогодення, які пов’язані з пандемією, ми зробимо все можливе, щоб гідно і на високому рівні провести чемпіонат на який всі чекали», - сказав президент федерацій зі стрибків у воду і синхронного плавання Ігор Лисов.

Україну в цьому виді змагань представляли Анна Арнаутова, Олексій Середа, Ксенія Байло і Данило Коновалов. Наші спортсмени посіли 6-е місце, маючи в активі 259, 2 бали.

Читайте також: У Києві розпочинається чемпіонат світу зі стрибків у воду серед юніорів

Як повідомляв Укрінформ, ЧС проходить у столичному центрі спорту «Ліко» з 2-го по 9-е грудня включно. Київ уже приймав юнацький чемпіонат світу у 2018 році, а також чемпіонати Європи у 2017 та 2019 роках.   

Фото: прес-служба федерації

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-