УХЛ поновиться 2 грудня двома матчами, у ліги новий телетранслятор

УХЛ поновиться 2 грудня двома матчами, у ліги новий телетранслятор

Укрінформ
2 грудня відбудуться поєдинки: «Сокіл» – «Кременчук», «Рулав Одд» – «Дніпро».

Федерація хокею України затвердила формат та календар оновленого після зняття кількох клубів із національного чемпіонату, повідомляє Укрінформ.

Більшістю голосів було ухвалено рішення, що без врахування анульованих за участю знятих команд матчів кожен учасник УХЛ проведе у регулярному чемпіонаті по 32 поєдинки. Завершиться регулярний чемпіонат у середині березня, а серія плей-оф фінішує 11 квітня.

Генеральний менеджер УХЛ Дмитро Христич розповів: «Можу запевнити вболівальників, що чемпіонат України продовжиться. Вже у четвер, 2 грудня, відбудеться два поєдинки «регулярки»: «Сокіл» – «Кременчук» та «Рулав Одд» – «Дніпро».

Транслюватиме зустрічі новий медіа-партнер ФХУ, група телеканалів Спорт. При цьому вперше ліга не зациклюватиметься на єдиному каналі, а дозволить показувати матчі своїх команд регіональним трансляторам. Також трансляції поєдинків будуть доступні на YouTube-платформі ФХУ. Після проведення перевірки фінансової документації буде оновлено пул спонсорів ліги. Важливою зміною буде надання великих рекламних можливостей клубам.

Читайте також: П'ятим учасником чемпіонату УХЛ стане броварський «БСФК»

Як повідомляв Укрінформ, п'ятим учасником оновленого чемпіонату Української хокейної ліги стане «БСФК» (Броварський спортивно-фаховий коледж). Ця команда, з огляду на участь великої кількості гравців у навчально-тренувальному юніорській збірній, яка готується до чемпіонату світу, повернеться до змагань після завершення міжнародної паузи, тобто після 18 грудня». До турнірної таблиці для «БФСК» зараховано результати «Білого Барса».

Фото: uhl.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-