Екс-півзахисник «Валенсії» Хорхе Лопес став координатором академії «Кривбасу»

Екс-півзахисник «Валенсії» Хорхе Лопес став координатором академії «Кривбасу»

Укрінформ
Раніше іспанець працював у клубних структурах «Сарагоси» та «Валенсії».

Колишній півзахисник «Валенсії» та «Вільярреала» Хорхе Лопес став координатором академії «Кривбасу», повідомляє прес-служба клубу, повідомляє Укрінформ.

43-річний іспанець провів зустріч із генеральним директором криворізького клубу Володимиром Баєнком, відвідав стадіон та базу «Кривбасу», після чого підписав контракт.

«Мій агент Антоніо Лопес повідомив про пропозицію з України, тож сьогодні я тут. Пізніше я зустрівся з Володимиром Баєнком у Барселоні. Наші погляди на розвиток проекту зійшлися. Потім я прилетів до України, побачив інфраструктуру клубу – стадіон, базу. Після цього вирішив підписати контракт», – розповів Хорхе Лопес.

«Мета академії – готувати футболістів для першої команди «Кривбасу». Для цього потрібно чітко побудувати всю вертикаль, починаючи від наймолодших гравців. Працюватимемо, щоб якомога більше вихованців академії поповнили лави першої команди. Футболісти мають бути конкурентоспроможними», - додав іспанець.

Після завершення ігрової кар'єри Лопес працював у структурах «Сарагоси» (2014-16) та «Валенсії» (2016-20).

Читайте також: Сьогодні визначаться усі чвертьфіналісти Кубка України з футболу

Як повідомляв Укрінформ, на зимову паузу «Кривбас» пішов на другому місці у Першій лізі. Від «Металіста» команда Олександра Бабича відстає на 11 очок.

Фото: fckryvbas.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-