Денисов: вручити «Золотий м‘яч» Мессі - дуже суб’єктивне рішення

Денисов: вручити «Золотий м‘яч» Мессі - дуже суб’єктивне рішення

Укрінформ
Аргентинець завоював 7-й «Золотий м’яч».

Українські спортивні журналісти поділилися враженнями від результатів голосування за найкращого футболіста 2021-го року за версією журналу «France football», повідомляє Укрінформ. За підтримки компанії Parimatch представники українських медіа дивилися трансляцію нагороди «Золотий м'яч» на спеціальному гала-вечері в PMHall.

«Я дуже радий, що організатори «Ballon D’or»  організували масштабне шоу. Якість, краса заходу, з точки зору кількісті проблем у світі, має позитивно вплинути на людей. Вручити «Золотий м’яч» Мессі - дуже суб’єктивне рішення. На мою думку, вибір варто було робити, опираючись на Євро-2020. Кубок Америки - це дуже круте свято, але «Ballon D’or» - це європейська нагорода історично. «Золотий м’яч» заслужив не тільки Левандовські, на мою суб’єктивну думку, нагороду повинні були вручити Жоржиньо», - сказав директор телеканалів «Футбол» Олександр Денисов.

«Левандовські заслужив золотий м’яч суттєво більше, аніж Мессі. Єдиний аргумент на користь Мессі - це його перемога в Кубку Америки. Стосовно переможця питань взагалі не мало б виникати. Враховуючи якість гри поляка, враховуючи кількість трофеїв «Баварії», саме Роберт повинен був перемагати. Більше того, якби «Золотий м’яч» вручили, наприклад, Бензема, який зараз перебуває у фантастичній формі, то питань стосовно переможця виникло б на порядок менше. Я вважаю, що «Золотий м‘яч» знищив себе в очах спортивної спільноти», - зазначив головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков.

Читайте також: Мессі випередив Левандовські в голосуванні за «Золотий м’яч» на 33 пункти

Як повідомляв Укрінформ, форвард французького «ПСЖ» Ліонель Мессі всьоме у своїй кар’єрі став володарем «Золотого м’яча».

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-