Петраков проситиме перенести березневі матчі УПЛ через гру з Шотландією

Петраков проситиме перенести березневі матчі УПЛ через гру з Шотландією

Укрінформ
В планах головного тренера збірної прилетіти в Шотландію за 6 днів до матчу відбору ЧС-2022.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков розповів Sport Arena, що має намір звернутися до УПЛ із проханням перенести кілька весняних матчів чемпіонату України через поєдинки плей-офф кваліфікації ЧС-2022, передає Укрінформ.

Наставник збірної планує заздалегідь прилетіти до Шотландії, де Україна зіграє 24 березня 2022 року у першому матчі плей-офф. Фінальні матчі за вихід на чемпіонат світу відбудуться 29 березня.

Читайте також: Петраков: молив Бога, щоб не Італія та Португалія

«Новий формат плей-офф? Це буде вперше. Плани є. Проситиму Прем'єр-лігу перенести пару ігор, де грають наші збірки, з вихідних на середу. Не хочу ламати календаря. Важливо, щоб усі наставники команд бажали національній збірній України успіху.

Ми хочемо раніше прилетіти до Шотландії, розпочати підготовку і вже там чекати на наших футболістів, хто грає в Європі. Я дам завдання нашим адміністраторам знайти добрі умови для підготовки. Думаю, що ми 18 березня прилетимо до Шотландії. Усі наші команди, на жаль, вилетіли із єврокубків. Тому хотілося б раніше зібратися», - розповів Петраков.

Читайте також: Олександр Зінченко: гріх скаржитися на щось, дуже добрий жереб

Як повідомляв Укрінформ, якщо «синьо-жовті» пройдуть далі, то у фіналі поборються з переможцем пари Вельс – Австрія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-